English

ProSolutions d.o.o. - Nehruova 91/60, 11070 Beograd, Srbija

Kompanija

Kompanija ProSolutions d.o.o. je u potpunosti posvećena opremanju, projektovanju i razvoju u farmaceutskoj, hemijskoj i prehrambenoj industriji, nudeći pri tome potpuna rešenja i usluge.

Svojim dokazanim iskustvom, klijentima obezbeđujemo, kako isplativost investicije, tako i ostvarivanje dugoročnog profita. Na taj način naši klijenti imaju koristi od inovacija u svim oblastima poslovanja.

Uspešno balansiramo tehnička znanja sa veštinom da prepoznamo poslovne probleme, omogućavajući time svojim klijentima da koriste prednosti inovacija i adekvatne podrške iz širokog spektra naših poslovnih aktivnosti.

Mi smo u neku ruku, dovoljno veliki, da ponudimo i obezbedimo kompletno rešenje za naše klijente, a u isto vreme i dovoljno mali, da imamo vremena i sluha za svakog od njih.

Naši korisnici treba da znaju da mi možemo da zadovoljimo njihove potrebe.

Vizija našeg rada jeste pružanje usluga, kroz organizaciju kojoj možete verovati i na koju se možete osloniti, a koja želi da radi sa klijentima na otvoren i konstruktivan način.

Počev od 2006. god. na teritoriji Republike Makedonije, brze informacije, tehničku i komercijalnu podršku, možete dobiti od naše ćerke firme, ProSolutions Macedonia. Na teritoriji Bosne i Hercegovine možemo Vam pružiti adekvatnu saradnju, uz asistenciju našeg partnera Apical iz Sarajeva.

Podrška u opremanju laboratorija, kontrola kvaliteta, razvojnih laboratorija, proizvodnje, službi obezbeđenja kvaliteta u usvajanju novih GMP zahteva, ICH regulative u farmaciji.

U sveopštoj žurbi, ponekad se zaboravi da profit nije jedina mera uspeha.

Zatvorimo krug uspešnog poslovanja, zajedno!


S poštovanjem,
Stručni tim ProSolutions d.o.o.